Lifting Facial

Lifting Facial

Interventia de lifting facial se adreseaza zonei fetei dar poate fi realizata si pentru zona adiacenta, gat sau decolteu. Aceasta procedura permite inlaturarea pielii in exces si refacerea chirurgicala a tonusului unor muschi implicati in expresia faciala.

Odata cu inaintarea in varsta pielea si tesuturile subiacente isi pierd din elasticitate. Inlaturarea excesului de piele si repozitionarea tegumentelor restante vor ajuta la o expresia faciala reimprospatata si rejuvenata iar pielea va arata mai sanatoasa. In cazul interventiei de lifting facial, inciziile vor si ascunse in linia parului iar suturile pentru inchidere vor fi suture intrsdermie (suture de estetica), unde nu se vad firele de sutura si nu sunt lasate cicatrici inestetice.

Consultatia medicala

Este foarte importanta, deoarece se stabilesc toate detaliile asupra tesuturilor si zonelor supuse interventiei chirurgicale si asteptarile post-operatorii, rezultatele pentru fiecare zona in parte.

Pregatirea pre-interventie

In cadrul consultatiei se stabilesc ce analize si investigatii medicale sunt necesare. In ziua realizarii intervetiei de implant mamar este interzis sa beti lichide sau sa mancati cu circa 4 ore inainte de interventie. Fumatul este interzis cu circa 2 saptamani inainte de interventie si minim doua saptamani dupa interventie. Daca aveti probleme medicale, acestea trebuiesc anuntate inca din momentul consultatiei.

Durata interventiei

Aproximativ 2-3 ore.

Anestezia

Se practica anestezie generala; post-operator pacienta ramane 1 noapte in clinica. In ziua urmatoare se externeaza, primeste recomandari si se stabileste programul urmatoarelor vizite pentru control, schimbare a pansamentelor, inregistrare a evolutiei.

Post-operator

Pot aparea hematoame sau edeme ale zonelor supuse interventiei in special in cazul in care este necesara si refacerea tonusului unor grupe musculare. Aceste efecte colaterale dispar rapid, in cateva zile sau o saptamana. In acest timp pacinetul/pacienta isi poate relua activitatea profesionala, din punct de vedere medical nu sunt contraindicatii. Dorinta de a relua activitatea profesionala mai mult sau mai putin repede este la aprecierea pacientului, practic prezenta unui hematom sau edem la nivelul fetei influenteaza aceasta decizie.

Cicatrici post-operatorii?

Tipul abordului ajuta la vindecare de buna calitate, practic vindecare fara cicatrici in zona fetei, zona in care factorul estetic este esential. In cazul de lifting facial extins, va rezulta o incizie retro-auriculara (dupa ureche) care este mascata in zona cu par capilar; vindecarea este de buna calitate. In cazul neplacut, cand rezulta cicatrici, acestea se pot indeparta chirurgical cu anestezie locala.

Ultimile proceduri realizate

Fa-ti o programare online

Open chat
1
Bună ziua,
Cu ce vă pot ajuta?