Chirurgie Plastica Estetica

Abdominoplastie

Abdominoplastia este o interventie chirurgicala prin care se inlatura excesul de piele si grasime din zona abdominala.

Blefaroplastie

Blefaroplastia este o interventie chirurgicala prin care se indeparteaza excesul de piele si grasime de la nivelul pleoapelor inferioare si superioare.

Rinoplastie

Rinoplastia este interventia chirurgicala care are ca obiectiv remodelarea nasului pentru a imbunatati aspectul si proportiile precum si armonia trasaturilor faciale. Interventia de rinoplastie corecteaza piramida nazala si caile respiratorii, atat estetic cat si functional.

Augumentare Mamara

Proteza mamara utilizata pentru interventia de implant mamar este de tip silicon, avand capacitatea de a se comporta ca un san natural in ceea ce priveste consistenta sau miscarea pe planul anatomic.

Lifting Facial

Interventia de lifting facial se adreseaza zonei fetei dar poate fi realizata si pentru zona adiacenta, gat sau decolteu. Aceasta procedura permite inlaturarea pielii in exces si refacerea chirurgicala a tonusului unor muschi implicati in expresia faciala.

Lipoaspiratia

Lipoaspiratia sau liposuctia este una dintre cele mai solicitate interventii de medicina estetica. Lipoaspiratia corecteaza si remodeleaza zone specifice ale corpului prin indepartarea depunerilor de tesut adipos care nu regreseaza in urma dietelor sau a efortului fizic.

Marire de Buze cu grasime proprie

Interventia presupune obtinerea de grasime (tesut adipos) proprie, recoltarea realizandu-se din zonele unde exista exces de grasime, gen abdomen, “aripioare” sau chiar de la nivelul bratelor, genunchilor. Odata obtinuta, grasimea este filtrata si purificata cu ajutorul unui aparat special.

Mastopexia - Lifting Mamar

Mastopexia (lifting mamar) se adreseaza femeilor care prezinta sana ptozati (cazuti), cu un aspect estetic deficitar sau care prezinta sani asimetrici, in acest caz interventia avand rol atat de lifting cat si de simetrizare.

Micsorare Sani (reducere mamara)

Micsorare sani (reducere mamara) – este o interventie de inlaturare a excesului de tesut glandular, tesut adipos si pielea in exces realizandu-se o modelare a sanilor corecta pentru corpul pacientei.

Ginecomastie

Ginecomastia este caracterizata prin dezvoltarea in exces a tesutului glandular sau prin cresterea in volum a tesutului adipos la nivelul sanilor sau prin combinatia celor doua.

Fa-ti o programare online

Open chat
1
Bună ziua,
Cu ce vă pot ajuta?