Micsorare Sani

Reductia Mamara - Micsorarea Sani

Micsorarea sani (reductia mamara) – este o interventie de inlaturare a excesului de tesut glandular, tesut adipos si pielea in exces realizandu-se o modelare a sanilor corecta pentru corpul pacientei. De asemenea, este atenuat disconfortul cauzat de sanii prea mari.

Sanii foarte mari si ptozati pot duce in timp la probleme de sanatate si probleme emotionale. Disconfortul este asociat cu dureri in zona spatelui, zona lombara, ceafa, zona cervicala si dureri in polul inferior al sanului. Greutatea tesutului glandular in exces poate afecta capacitatea pacientei de a avea o vita fizica activa.

In urma interventiei va rezulta o cicatrice fina care se vindeca in maxim cateva luni. Sanii rezultati in urma interventiei de reductie mamara sunt mai bine pozitionati din punct de vedere estetic iar din punct de vedere functional ajuta la echilibrarea zonei torace – abdomen si echilibrarea muschilor care determina postura si realizarea unei distributii mai bine echilibrate si simetrice pe liniile de tensiune ale posturii corpului.

Ultimile proceduri realizate

Fa-ti o programare online

Open chat
1
Bună ziua,
Cu ce vă pot ajuta?