Tratamente Minim Invazive

Acid Hialuronic

Efectul – se vede imediat si dureaza aproximativ 6-10 luni, in functie de tipul de acid hialuronic, varsta pacientei, numarul de proceduri anterioare.

Lifting Ne-Chirurgical / Lifting cu fire Rezolvabile

Stimuleaza reintinerirea pielii, aducand vitalitate, elasticitate și luminozitate mai mare. Imbunatateste aspectul liniilor fine, cutelor și diminuarea laxitatii cutanate.

Toxina Botulinica

Tratamentul cu Toxina Botulinica (Botox) este solutia rapida, confortabila si sigura pentru indepartarea ridurilor si pentru a arata mai bine pentru o perioada lunga de timp.

Peeling Chimic

Peeling-ul chimic este o procedura de medicina estetica care consta in aplicarea la nivelul pielii a unei substante specifice avand concentratie precisa si cunoscuta.

Micro-Needeling

Inlocuieste cu succes procedurile laser sau procedurile de peeling chimic, avantajele sale fiind: recuperarea rapida dupa fiecare sedinta, inflamatia dispare la 2-3 zile dupa tratament.

Tratament PRP - Terapia "Vampir"

Folosit inițial în ortopedie, în refacerea tendoanelor și oaselor după fracturi, apoi în stomatologie în regenerarea gingivală, în chirurgie plastică în cicatrizare, tratamentul cu sânge propriu este tot mai mult folosit în întreaga lume în reîntinerirea pielii feței, a gâtului, a decolteului și a mâinilor, dar și pentru imbunatatirea calitatii firelor de par.

Fa-ti o programare online

Open chat
1
Bună ziua,
Cu ce vă pot ajuta?