Micro-Needeling

Micro-Needleling

Tratamentul de micro-needling medical este un tratament revolutionar dar simplu si eficient ce are ca rezultat stimularea formarii naturale de colagen nou (neocolagen) la nivelul pieli, cu efect de regenerare si rejuvenare a pielii. Tratamentul se realizeaza cu ajutorul unui dispozitiv automat, steril, de unica folosinta cu microace cu obtinere de rezultate remarcabile in rejuvenare, lifting si tonifierea pielii, reprezentand avantgarda in domeniul mezoterapiei fractionare a pielii. Inlocuieste cu succes procedurile laser sau procedurile de peeling chimic, avantajele sale fiind: recuperarea rapida dupa fiecare sedinta, eritemul (inflamatia) dispare la 2-3 zile dupa tratament, machiajul putand fi aplicat la 24 de ore dupa procedura, durere minima deoarece se utilizeaza anestezic.

Dispozitivul are forma unui stilou si dispune de 15 ace extrem de fine, lucrand la o viteza de peste 1000 de intepaturi/secunda, ce executa o perforare controlata a pielii, stimuland inrens activitatea celelelor fibroblaste de conduce la productia naturala a fibrelor de colagen si de elastina, acestea din urma fiind constiruente estiale ale pielii umane. Nivelul de patrundere al acelor se adapteaza in functie de zona tratata si de afectiunile cutanate. Tratamentul poate fi aplicat si la nivelul zonelor mai sensibile (conturul ochilor, al nasului si al buzelor).
In timpul tratamentului se pot adauga substante benefice pentru piele – vitamine, aminoacizi; acestea asigura o mai buna eficienta si o potentare a intregului tratament.

Ultimile proceduri realizate

Durata Tratamentului

Durata tratamentului – in functie de zona tratata (fata, gat, decolteu, fata dorsala a mainilor) si de complexitatea tratamentului, numarul de sedinte poate varia intre 3 si 6 (efectele pot fi observate de la prima sedinta dar, in general, este nevoie de minim 3 sedinte pentru a obtine rezultatul dorit; procesul de colagenogeneza va continua pana la 24 de luni dupa tratament), si se efectueaza la un interval de aproximativ 4 saptamani. Dupa terminarea sedintelor, se poate efectua ca tratament de intretinere.

Fa-ti o programare online

Open chat
1
Bună ziua,
Cu ce vă pot ajuta?