Tratament PRP – Terapia „Vampir”

Tratament PRP - Terapia "Vampir"

TRATAMENT PRP – TERAPIA “VAMPIR”

CONTACT 

0720 378 778     L-D 10-18 sau

Whatsapp           L-D 10-21

Ce este Terapia PRP -VAMPIR? Cum funcţionează? 

Terapia PRP (Platelet Rich Plasma) sau „Plasma bogată in trombocite”, cunoscută şi sub numele de „terapia vampir”, este cea mai modernă procedură cosmetică pentru revitalizarea ţesuturilor. Procedura presupune recoltarea propriului sânge şi reinjectarea acestuia după ce este procesat.

 

 De ce se numeste si VAMPIR? Pentru ca foloseste sângele propriu, pentru a obţine plasma bogată în trombocite. 

 

În ce constă aceasta terapie? PRP este o terapie 100% naturală, care foloseste ca ingredient principal însuşi sângele pacientului. Plasma bogată în trombocite stimuleaza formarea noilor celule si ajută organismul să se vindece singur, spontan, natural, fără utilizarea unor substanţe chimice. Posibilitatea apariţiei reacţiilor alergice sau a infecţiilor este aproape nulă pentru că plasma provine chiar din sângele pacientului. 

 

Este tratament modern sau clasic?     Tratamentul cu plasmă autologă îmbogățită cu trombocite este cel mai modern tratament în domeniul regenerării pielii și părului prin forțe proprii, care presupune recoltarea și concentrarea factorilor de creștere din propriul sânge și reinjectarea  după procesare în țesutul cutanat, stimulând astfel procesele de reparare celulară,  sinteza de neocolagen pe termen lung și stimularea creșterii firelor de păr. De asemenea este una dintre puţinele terapii cu efecte spectaculoase pentru ridurile din jurul ochilor şi a celor din jurul gurii sau în cazul recuperării cicatriceale. Semnele îmbătrânirii se atenuează treptat, pentru rezultate optime fiind recomandată o serie de 3 şedinţe efectuate la 3-4 săptămâni sau 1 şedinţă la fiecare 6 luni pentru întreţinere. Spre deosebire de alte proceduri minim-invazive de întinerire şi menţinere a pielii, cum sunt injecţiile cu toxina botulinică sau cu acid hialuronic, PRP-ul acţionează în timp, având rezultate pe termen lung, nu doar pentru moment, ceea ce face să fie eficientă din punct de vedere al analizei cost-beneficiu.

 

Personal consider că Terapia PRP este un tratament revoluţionar datorită faptului că stimulează capacitatea organismului de autovindecare si regenerare ducând astfel la formarea unui ţesut cutanat mai compact, mai ferm, mai tânăr.

 

Ce presupune procedura PRP?

Tehnica este una simplă, rapidă şi sigură.

Şedinţa PRP în sine durează aproximativ 30 de minute şi presupune trei etape distincte: 

  1. recoltarea sângelui venos
  2. centrifugarea prin care se obţine plasma concentrată în trombocite şi factori de creştere implicaţi în stimularea şi formarea de noi fibre de colagen.  
  3. injectarea plasmei în zonele care urmează să fie tratate: faţă, gât, decolteu sau mâini. Plasma obţinută se injectează intradermic cu ajutorul unui ac foarte fin, atraumatic.

 

Cine poate beneficia de Terapia  PRP-Vampir?

Nu există o limită de vârstă, terapia se adresează atât persoanelor tinere care vor sa prevină efectele îmbătrânirii pielii, cât şi celor mature, care vor să aibă o îmbunătăţire şi menţinere a calităţii pielii şi a ţesuturilor.

 

Terapia PRP-Vampir este utilă dacă prezentaţi:

– textura pielii feţei si gâtului mai puţin netedă

– culoare ternă şi lipsită de vitalitate a tenului

– piele lipsită de elasticitate şi volum

– riduri şi linii fine la nivelul ochilor, în jurul gurii, obrajilor

– piele lipsită de volum la nivelul obrajilor şi care cade către marginea mandibulei

– piele cu aspect obosit, fără strălucire

 

Avantajele Terapiei PRP-Vampir:

    -imbunătățește aspectul și fermitatea pielii

    -reduce liniile fine și imperfecțiunile

    -redă tonusul și culoarea pomeților

    -reface pielea din jurul ochilor

    -reduce acneea și porii dilatați

    -estompează cearcănele

    -tratează vergeturile

    -stimulează creșterea părului pe scalp

    -rejuvenarea buzelor

    -ameliorează semnele de îmbătrânire (pete pigmentare, linii profunde, riduri)

    -vindecă rănile și reduce cicatricile

 

Cat costa şedinţa de terapie PRP-Vampir pentru faţa, gât, decolteu?

 

Costul pentru 1 fiolâ de 10ml este 400ron iar pentru 2 fiole este 600ron, în aceeaşi şedinţă.

 

Mod de acţiune la nivel celular

Studiile ştiinţifice sprijină utilizarea PRP pentru creşterea în volum şi regenerarea ţesuturilor dure şi moi. PRP este sursa concentratului trombocitar prezent în sânge. În afară de implicarea în coagularea sangvină, trombocitele eliberează factori de creştere implicaţi în autorepararea tisulară ceea ce permite organismului să se vindece mai rapid şi eficient. Deoarece se foloseşte plasma autologă, nu există riscul transmiterii de boli, al anafilaxiei sau neoplaziilor.

 

Funcţiile factorilor de creştere eliberaţi se regăsesc în: creşterea producţiei de colagen, recrutarea altor celule la locul injectării, iniţierea angiogenezei (formarea de noi vase de sânge), inducerea diferenţierii celulare, mineralizare osoasă, formarea matricei extracelulare.

Folosit iniţial în diverse specialitaţi medicale,  tratamentul cu sânge propriu este tot mai mult folosit în întreaga lume în reîntinerirea pielii feței, a gâtului, a decolteului și a mâinilor, dar și pentru îmbunatatirea calitaţii firelor de păr. Datorită domeniului de medicină estetică, în acest moment a devenit echivalent cu procedura de revitalizare cu rezultate dovedite in practica medicală.

Ultimile proceduri realizate

Fa-ti o programare online

Open chat
1
Bună ziua,
Cu ce vă pot ajuta?